Ondersteun ons 

en wordt Vriend !!

 

Mogen we ons voorstellen

“De Narrekap” voert sinds de heroprichting in 1975 gemiddeld 3 theaterproducties op per 2 jaar. We zijn een vereniging met gemiddeld 35 leden, waarvan een deel vooral achter de schermen actief is. Onze doelstelling is (toekomstige) leden te stimuleren de fijne kneepjes van het toneel onder de knie te krijgen en vooral ons publiek op ontroerende optredens te trakteren. Daarvoor is investering in cursussen en lessen in toneelspel, grime, decor en lichtontwerp nodig. Onder leiding van ervaren regisseurs wordt gemiddeld 30 avonden gerepeteerd voordat we de planken op kunnen.

 

Crowd-funding nodig voor gezonde toekomst

De begroting drijft natuurlijk voor een deel op de verkoop van kaartjes en we mogen ons verheugen op een goede schare publiek. Om de toegangsprijs aantrekkelijk te houden en de continuïteit te waarborgen zijn subsidies, sponsoring en andere bijdragen van levensbelang. In een maatschappij waar cultuursubsidies minder makkelijk op te rapen zijn, is het zaak om creatieve alternatieven te vinden. Vandaar onze oproep toe te treden tot de Vriendengroep van “De Narrekap”. Zo draagt u bij aan behoud van cultuur in onze maatschappij, aan kwaliteit van samenleven, aan creativiteit en plezier. We gaan voor een club van 100 of meer !

 

Wat mogen we van elkaar verwachten

Het is natuurlijk fijn als vrienden ons een warm hart toedragen, daarnaast vragen we een financiële bijdrage van minimaal € 25,00 per jaar. 

Per jaar krijgt u een tegoedbon die recht geeft op één vrijkaartje                       (ter waarde van ca € 10,00).

Per mail houden we u 2 keer per jaar op de hoogte van het wel en wee van onze club. Ook geven we u zicht op welke investeringen in mensen en middelen mogelijk zijn gemaakt met uw bijdrage. 

 

Enthousiast geworden??

meld je aan via het contactformulier

 

of stuur een mail naar vrienden@narrekap.nl en u krijgt dan van ons informatie over een te verrichten betaling.

Indien u interesse heeft om als bedrijf sponsor te worden, kunt u een mail sturen naar info@narrekap.nl. Wij zullen u dan een passend sponsorpakket aanbieden. 

UA-130696824-1